Diccionario de cocina y hostelería : castellano-vasco vasco-castellano = [Sukalde eta ostalaritzarako hiztegia : euskara-gaztelania gaztelania-euskara]
Guardado en:
Número de control: | 17882 Libro |
---|---|
Autor Principal: | Kintana, Xabier |
Otros Autores: | Universidad del País Vasco |
ISBN: |
84-7585-017-0 |
Idioma: | Euskera Español |
Publicación: | [Leioa] : Servicio Editorial, Universidad del País Vasco = Argitarapen Zerbitzua, Euskal Herriko Unibertsitatea , D.L. 1984 |
Descripción física: |
93, 103 p. : il. ; 20 cm |
Materia: | |
Ejemplares similares
-
Diccionario de cocina y hostelería Castellano - Vasco / Sukalde eta ostalaritzarako hiztegia Euskara - Gaztelania
por: Kintana Urtiaga, Xabier
Publicación: (2021) -
Diccionario de cocina y hostelería Castellano - Vasco / Sukalde eta ostalaritzarako hiztegia Euskara - Gaztelania
por: Kintana Urtiaga, Xabier
Publicación: (2021) -
Diccionario escolar castellano-euskara (batua) euskara-castellano = Escola hiztegia gaztelania-euskara eta euskara-gaztelania / Xabier Gereño
por: Gereño, Xabier 1924-2011
Publicación: (D.L. 1977) -
Diccionario de cocina y gastronomía. Raíces profundas / Arzak
por: Arzak, Juan Mari 1942- -
Diccionario de cocina y gastronomía. Tocino sin duelo / Arzak
por: Arzak, Juan Mari 1942-